Steun ons financieel!

Maakt u zich soms zorgen over de veiligheid van uw kind op school? Vraagt u zich wel eens af of uw kind op school gepest wordt? Of vindt u dat het gedrag van uw kind jegens uzelf en anderen misschien respectvoller kan zijn?

Het onderwijzen van de 30 mensenrechten met gebruik van onze voorlichtingsspotjes kan erbij helpen de sfeer in de klas van uw kind beter en socialer te maken. Het maakt het makkelijker om zowel voor zijn eigen, als voor de rechten van een ander in de klas op te komen. Dit voorkomt op die manier discriminatie, pesterijen, ongewenste intimiteiten en vechtpartijen.

Ook als u zich niet over uw eigen kind zorgen maakt, kunt u zich voorstellen wat voor een effect het zou creƫren als alle jongeren in Nederland deze rechten onderwezen zouden krijgen.

Vandaar dat wij uw financiƫle steun vragen om dit waar te maken.

We vragen u om tientjeslid te worden en om dus per maand een bedrag van 10 euro over te maken op onze rekening. Indien u dit per internet bankieren of girotel doet kunt u aangeven dat u de overboeking maandelijks wil laten geschieden.

Het rekeningnummer is 1189.32.977, t.a.v. Stichting JvMR te Sneek.

U kunt hier de nieuwsbrief aanvragen, zodat u op de hoogte blijft van de vorderingen.

Wij danken u hartelijk voor uw steun en uw besef van de waarde van deze campagne!

Contactgegevens

Spijkerboor 3
8607 KA  Sneek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:1111881