Doe mee!

Jongeren kun je het makkelijkst bereiken via hun leeftijdsgenoten, vandaar dat we graag zo veel mogelijk actieve jongeren willen die meehelpen met onze campagne. We concentreren ons voornamelijk op scholen, aangezien op die manier alle jongeren te bereiken zijn, maar ook in buurthuizen en sportcentra kunnen wij presentaties organiseren.

Wil jij actief mee helpen om de mensenrechten beter bekend te maken?

Het eerste wat je moet weten is dat het makkelijk is. Op het moment dat je iemand de clips over de mensenrechten toont, zal die al gauw bereid zijn om te helpen! Daarom is het goed als je onze DVD over de 30 rechten in je bezit hebt, en deze is te bestellen via de site. Maar of je nou 12 of 19 jaar oud bent, zelf een presentatie wilt geven op school of iemand van de stichting wil laten komen, iedereen kan zijn of haar leraar contacteren en op de hoogte brengen van deze campagne. Het beste is natuurlijk als je hem of haar de DVD geeft en die laat kijken, maar je kunt ze ook naar onze website sturen om de filmpjes te bekijken. Dit zal er meestal voor zorgen dat je leraar hier wel graag tijd aan wil besteden.

Vervolgens kun je kiezen of je zelf een presentatie over de 30 rechten wil houden, of een ander lid van de stichting wil laten komen. Dit vanwege het feit dat niet iedereen even gemakkelijk voor de klas durft te staan. Je kunt ook in samenwerking met iemand van de stichting presenteren. Indien je het zelf wilt doen kun je via onderstaand mailadres contact met ons opnemen om een uitgewerkte presentatie op te vragen en te coördineren over je activiteiten. Indien je iemand van de stichting wilt laten komen, kun je ook contact opnemen via onderstaand adres.

Iedereen die enthousiast mee wil doen is welkom! Wil je echt lid worden van de organisatie, stuur ons dan even een mail met je naam, adres, telefoonnummer, verzoek voor lidmaatschap en plannen. Kijk ook op onze Facebookpagina.

Contact:
Gerbrig Deinum, voorzitster

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Spijkerboor 3
8607 KA  Sneek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:1111881