Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ambassadeurs

De ambassadeurs van Youth for Human Righs zetten zich geheel belangeloos en met veel enthousiasme en plezier in om ons werk en waar we het allemaal voor doen onder de aandacht te brengen. Ze gebruiken hun bekendheid om aandacht te vragen voor onze belangrijke missie. 

Youth for Human Rights maakt gebruik van ambassadeurs om zo het werk bekend te maken en onder de aandacht te brengen van burgers, politiek, media en bedrijfswereld. Onze ambassadeurs zijn:

Miss World Nederland, homemaker, ondernemer in de culturele en creative sector. Hilda heeft zich sinds 1996 ingezet om de doelstelling te helpen realiseren.

“Momenteel worden Mensenrechten geschonden. Er zijn ook in Nederland en de rest van de Westerse wereld misstanden. Het is van bijzonder groot belang mensenrechten wijd te verspreiden en bewustwording te laten plaatsvinden van de gevolgen van schending van mensenrechten. Ik wil graag bijdragen aan een rechtvaardige wereld van zelfbeschikking en keuzevrijheid , waar eerlijke mensen ook rechten hebben.” – Hilda van der Meulen

Selwyn Duijvestijn maakte naam als jongste ceo van een beursgenoteerde vennootschap aan de Amsterdamse beurs. Selwyn is zeer toegewijd aan het bevorderen en beschermen van de mensenrechten. Door zijn werk in de ontwikkeling van projecten in Afrika, heeft hij gezien hoe belangrijk mensenrechten zijn voor een duurzame toekomst.

Donateurs

Ook een donatie doen?

Youth for Human Rights is een non-profit stichting die volledig afhankelijk is van donaties. We zijn een ANBI-stichting dus donaties zijn aftrekbaar voor belasting.

Steunen als bedrijf?

Word partner van Youth for Human Rights en laat zien dat het voor jouw onderneming belangrijk is dat mensenrechten worden meegegeven aan jongeren.